Cuba For Helsen

Cuba For Helsen hjelper deg med hurtig tilgang til det ypperste av behandlinger som kan bedre livskvaliteten – til akseptable priser.

Cuba For Helsen drives av André Paulsen, som gjennom utallige reiser til Cuba de siste seksten årene, og Ana Paulsen, som gjennom å ha bodd på Cuba, innehar stor lokal kunnskap. Vi yter personlig service og skreddersyr dine ønsker og behov.

 

Formidler av helsetjenester på Cuba

Det cubanske helsevesenet er anerkjent for dets kvalitet, sikkerhet, personlig varme og omsorg. Du kan føle deg trygg når du behandles av det cubanske helsevesenet. Behandlingene utføres på sykehus eller institusjoner som er ISO 9001-sertifiserte av Bureau Veritas, som viser at kvaliteten på tjenestene holder internasjonale standarder.

Du får individuell behandling dersom medisinsk behandling ønskes. Vi følger deg under hele prosessen: oversettelse av pasientjournaler, kommunikasjon med medisinske eksperter på Cuba, tilrettelegging av reisen og behandling på topp internasjonale sykehus.

Du har nå muligheten til å komme deg ut av helsekøer hvor ventetiden er lang for behandling, eller hvis det norske helsevesenet ikke tilbyr tilgjengelige behandlinger som du har behov for. Kostnaden for behandlinger på Cuba er atskillig lavere enn prisen i Norge. Cuba For Helsen ønsker å hjelpe deg til å komme tilbake til en hverdag med økt livskvalitet.

 

Komplett tilbyder

Våre meget gode avtaler med de største cubanske tilbyderne av helsetjenester, hoteller, økologiske ferier og aktivitetsferie, kommer våre kunder til gode gjennom gunstige priser på ferieopplevelser, og rask og effektiv tilgang til medisinske behandlinger. 

Vi vil også gi deg og din familie muligheten til å oppleve aktiviteter, kultur, historie og natur på Cuba i kombinasjon med behandlinger.

 

Medlem av Reisegarantifondet
– Reis Trygt

Som kunde hos Cuba For Helsen dekkes du av de garantiene som gis av Reisegarantifondet, og du er beskyttet av pakkereiseloven. Med oss kan du reise trygt.

Om Cuba

Cuba er en unik og vakker øy. Columbus sa da han oppdaget øya – “Dette er det vakreste landet menneskeøyne har sett”. Krystallklart turkist vann, kritthvite strender, en variert natur med et rikt fugle- og dyreliv, flotte kolonialske byer, herlig kultur, fengende salsarytmer, en tiltrekkende atmosfære i byene og på landet, spennende historie og mye mer… Du kan oppleve mange spennende aktiviteter på land eller i vann.